Purifer 2 Keraamisella monivaihesuodattimella

Purifer2verkko.jpg
Tekninen tieto (mm)
Korkeus320 mm
Leveys290 mm
Syvyys140 mm
Max virtaus5 l/min

Purifer 2 vedensuodatuslaitteella saadaan puhdasta ja maukasta juomavettä, niin kaivo-, järvi- kuin hanavedestä. Suodatinpatruunat saa piiloon tiskipöydän alle ja tiskipöydälle tulee näkyviin ainoastaan juomavesihana.

Purifer 2 vedensuodatuslaite puhdistaa juomaveden kaksivaiheisesti.

1. vaihe: 5 micronin sedimenttisuodatin poistaa vedestä kaikki 0,005 millimetrin kokoiset ja sitä suuremmat irto-aineet.

2. vaihe: 10" Keraaminen monivaihesuodatin. Doultonin Englannissa valmistama iso Ultrasuodatinpatruuna poistaa vedestä paljon erilaisia haitta-aineita. Vedestä suodattuvat haitta-aineet on eritelty tarkasti puolueettoman laboratorion tekemässä vesitestissä. Tämän testin tulokset on tämän sivun alaosassa pdf liitteenä(Doulton_ Ultra_ Vedenpuhdistimien_puhdistustehokkuus.pdf):

Kaivovedestä suodatetaan mm. Bakteereita, viruksia, pieneliöitä, humusta, rautaa, mangaania, raskasmetalleja, rikkivetyä ja irtonaista likaa. Parantaa veden hajua, makua ja väriä.

Järvivedestä suodatetaan mm. bakteereita, viruksia, pieneliöitä, humusta ja raskametalleja. (vedessä ei saa olla sinilevää) Parantaa veden hajua, makua ja väriä.

Hanaveden hajun ja maun parantamiseen. Poistaa vedestä lääkejäämiä, klooria ja putkistosta irtoavaa likaa sekä varmistaa veden laadun bakteerien osalta.

Doulton Ultrasuodatinpatruunan tehokkuutta kuvastaa alla olevan linkin testisuodatus Saimaan vedestä:

 

Lisätietoja suodatinlaitteista tai pyydä tarjousta alla olevalla yhteydenotto lomakkeella, puhelimitse 050 576 4120 tai sähköpostilla info@jalovesi.fi.

 

 

 

 

 

 


Poistettavat haitta-aineet:

Bakteereita (mm. E. Coli, Salmonella,..) 99,9+ %

Pieneliöitä (mm. Giardia ja cryptosporidium) 99,9+ %

Kloori 99,9+ %

Lääkeainejäämiä (mm. ibuprofeiini 99,9+ %)

Rauta

Mangaani

Rikkivety

Raskasmetalleja

Humus

Vedestä suodattuvat haitta-aineet vielä terkemmin esitettynä Doulton_ Ultra_ Vedenpuhdistimien_puhdistustehokkuus.pdf liitetiedostossa.

249 €
Osta
Takaisin