KANKDF-44A Vedensuodatin humuksen, raudan ja mangaanin poistoon

Humus,rauta, mangaani ja kalkki Vedensuodatin KANKDF-44A.jpg
Tekninen tieto (mm)
Korkeus1350 mm
Leveys260 mm
Syvyys260 mm
Max virtaus25 l/min

KANKDF-44A vedensuodatin on yhdistelmäsuodatinlaite joka soveltuu hyvin omakotitalon ja loma-asunnon vesien suodattamiseen humuksesta, raudasta ja mangaanista.

KANKDF- sarjan yhdistelmäsuodatinlaitteiden suodattavana massana toimii kationi- ja anionivaihtohartsit sekä KDF-85-suodatusmassa. Suodatusmassa virkistetään huuhtelemalla suodatusmassaan kiinnittyneet epäpuhtaudet virkistyssuolan ja veden sekoituksella lattiakaivoon.Suodatusmassan käyttöikä on 10-20 vuotta. Suodattimen kellolaite suorittaa suodattimen virkistyksen automaattisesti. KANKDF-44A Yhdistelmäsuodatinlaitteen käyttökustannukset kooostuvat virkistyssuolan kulutuksesta. Käyttökulut ovat n. 15 €/kk.

Suodatinlaite asennetaan paineastian jälkeen ja veden tarvitsee kulkea suodatusmassan läpi vain yhden kerran jotta epäpuhtaudet saadaan suodatettua pois vedestä.

KANKDF-44A yhdistelmäsuodatinlaitteen mukana tulee suolasäiliö ( mitat: 88x33x33 cm).

KANKDF- Yhdistelmäsuodatinlaitteita on myös muita kokoja.

Lisätietoja suodatinlaitteista tai pyydä tarjousta alla olevalla yhteydenotto lomakkeella, puhelimitse 050 576 4120 tai sähköpostilla info@jalovesi.fi.

Kaikkien vastavirtahuuhtellaitteiden mukana Jalovesi toimittaa ohivirtausventtiiliyksikön kellolaitteeseen, 80 cm pitkät asennusletkut, 10” suodatinkotelon ja 10” sedimenttisuodattimen.


Poistettavat haitta-aineet:

Humus

Rauta max. 3,0 mg/l

Mangaani max. 1,0 mg/l

Rikkivety

1690 €
Osta
Takaisin