JMA-1054A - Vedensuodatin raudan ja mangaanin poistoon

Rauta ja Mangaani Vedensuodatuslaite JMA-1054A.jpg
Tekninen tieto (mm)
Korkeus1600 mm
Leveys260 mm
Syvyys260 mm
Max virtaus30 l/min

JMA-1054A on sopiva vedensuodatuslaite omakotitalon, paritalon tai loma-asunnon veden suodattamiseen raudasta ja mangaanista ilman pH rajaa.

JMA-1054A Raudan- ja mangaaninpoistolaite neutralisoi suodatettavan veden happoja ja nostaa veden pH:n 7.5:een samalla kun puhdistaa veden raudasta ja mangaanista. Raudan ja mangaanin poisto onnistuu aina 20 mg/l pitoisuuksiin asti.

Suodatinlaitteen suodatinmassa Rentoxid on katalyyttinen suodatusmassa. Tämä tarkoittaa sitä, että suodatusmassa hapettaa suodatettavan veden raudan ja mangaanin jotka sitten kiinnittyvät suodatusmassaan samalla veden pH kohoaa 7,5:een. Suodatusmassan käyttöikä on 5-10 vuotta. Suodatinlaitteessa on kellolaite joka hoitaa suodatusmassan puhdistamisen automaattisesti. Suodatusmassan virkistys ei vaadi kemikaalilisäystä!

JMA- Raudan- ja mangaaninpoistolaitteita on myös muita kokoja.

Lisätietoja suodatinlaitteista tai pyydä tarjousta alla olevalla yhteydenotto lomakkeella, puhelimitse 050 576 4120 tai sähköpostilla info@jalovesi.fi.

Kaikkien vastavirtahuuhtellaitteiden mukana Jalovesi toimittaa ohivirtausventtiiliyksikön kellolaitteeseen, 80 cm pitkät asennusletkut, 10” suodatinkotelon ja 10” sedimenttisuodattimen.

 


Poistettavat haitta-aineet:

Rauta  max. 15 mg/l

Mangaani  max. 5 mg/l

Vähän rikkivetyä

 

1380 €
Osta
Takaisin