HM-44A Vedensuodatuslaite humuksen poistoon

Humus Rauta Mangaani Kalkki Uraani Vedensuodatin.jpg
Tekninen tieto (mm)
Korkeus1350 mm
Leveys260 mm
Syvyys260 mm
Max virtaus33 l/min

HM-44A soveltuu suuren humus määrän  poistoon omakotitalon, paritalon ja loma-asunnon vesistä

HM- Humuksenpoistolaitteet puhdistaa tehokkaasti kaivo- ja järvivettä humuksen aiheutumasta veden värin muutoksesta. Suodatusmassa virkistetään huuhtelemalla suodatusmassaan kiinnittynyt humus virkistyssuolan ja veden sekoituksella lattiakaivoon. Suodatusmassan käyttöikä on 10-20 vuotta. Suodattimen kellolaite suorittaa suodattimen virkistyksen automaattisesti. HM-44A humuksenpoistolaitteen käyttökustannukset kooostuvat virkistyssuolan kulutuksesta. Käyttökulut ovat n. 4,50 €/kk. HM-44A humuksenpoistolaitteessa on erillinen suolasäiliö (mitat: 88cm x 33cm x 33cm)

Suodatin asennetaan paineastian jälkeen ja veden tarvitsee kulkea suodatusmassan läpi vain yhden kerran jotta kaikki humus saadaan suodatettua pois vedestä.

HM- Humuksenpoistolaitteita on myös muita kokoja.

Lisätietoja suodatinlaitteista tai pyydä tarjousta alla olevalla yhteydenotto lomakkeella, puhelimitse 050 576 4120 tai sähköpostilla info@jalovesi.fi.

Kaikkien vastavirtahuuhtellaitteiden mukana Jalovesi toimittaa ohivirtausventtiiliyksikön kellolaitteeseen, 80 cm pitkät asennusletkut, 10” suodatinkotelon ja 10” sedimenttisuodattimen.


Poistettavat haitta-aineet:

Humus

1490 €
Takaisin