Doulton HCP/HCS hanaan liitettävä vedensuodatin

Vedensuodatuslaite hanaan Doulton.jpg
Tekninen tieto (mm)
Korkeus320 / 300 mm
Leveys140 / 110 mm
Syvyys100 / 70 mm
Max virtaus5 l/min

Doulton HCP ja HCS vedensuodatuslaitteet on helppo liittää hanaan kiinni itse. Alla on linkki videoon Doulton HCS vedenpuhdistuslaitteen asennuksesta ja käytöstä(HCP:n asentaminen ja käyttö tapahtuu aivan samalla tavalla):

Suodatinlaitteita voidaan käyttää kaivo-, järvi-, ja hanaveden suodattamiseen. Suodatinlaitteet on helppo kuljettaa mukana.

Doulton HCP ja HCS Pöytäsuodattimien Ultrasuodatinpatruuna on valmistettu Englannissa jo lähes 200 vuoden kokemuksella. HCP suodatinlaitteen runko on valmistettu elintarvike muovista ja HCS suodatinlaitteen runko on valmistettu tyylikkäästä rosterista.

Doulton HCP ja HCS pöytäsuodattimmissa olevalla Doulton Ultracarb vedensuodattimella suodatetaan paljon eri haitta-aineita vedestä. Vedestä suodattuvat haitta-aineet on eritelty tarkasti puolueettoman laboratorion tekemässä vesitestissä. Tämän testin tulokset on tämän sivun alaosassa pdf liitteenä(Doulton_ Ultra_ Vedenpuhdistimien_puhdistustehokkuus.pdf):

Kaivovedestä suodatetaan mm. Bakteereita, viruksia, pieneliöitä, humusta, rautaa, mangaania, raskasmetalleja, rikkivetyä ja irtonaista likaa. Parantaa veden hajua, makua ja väriä.

Järvivedestä suodatetaan mm. bakteereita, viruksia, pieneliöitä, humusta ja raskametalleja. (vedessä ei saa olla sinilevää) Parantaa veden hajua, makua ja väriä.

Hanaveden hajun ja maun parantamiseen. Poistaa vedestä lääkejäämiä, klooria, mikromuoveja ja putkistosta irtoavaa likaa sekä varmistaa veden laadun bakteerien osalta.

Doulton Ultrasuodatinpatruunan tehokkuutta kuvastaa alla olevan linkin testisuodatus Saimaan vedestä:

Lisätietoja suodatinlaitteista tai pyydä tarjousta alla olevalla yhteydenotto lomakkeella, puhelimitse 050 576 4120 tai sähköpostilla info@jalovesi.fi.


Poistettavat haitta-aineet:

Bakteereita (mm. E. Coli, Salmonella,..) 99,9+ %

Pieneliöitä (mm. Giardia ja cryptosporidium) 99,9+ %

Kloori 99,9+ %

Lääkeainejäämiä (mm. ibuprofeiini 99,9+ %)

Rauta

Mangaani

Rikkivety

Raskasmetalleja

Humus

Mikromuoveja

Vedestä suodattuvat haitta-aineet vielä terkemmin esitettynä Doulton_ Ultra_ Vedenpuhdistimien_puhdistustehokkuus.pdf liitetiedostossa.

 

 

alk. 175 €
Osta
Takaisin