Doulton Filtadapt hanaan liitettävä vedensuodatuslaite

Vedensuodatin hanaan Filtadapt.jpg
Tekninen tieto (mm)
Korkeus305 mm
Leveys95 mm
Syvyys170 mm
Max virtaus5 l/min

Doulton Filtadapt vedensuodatuslaite on helppo liittää hanaan kiinni itse. Alla on linkki videoon Doulton Filtadapt vedenpuhdistuslaitten asennuksesta ja käytöstä:

Suodatinlaitetta voidaan käyttää kaivo-, järvi-, ja hanaveden suodattamiseen. Suodatinlaite on helppo kuljettaa mukana.

Doulton Filtadapt Pöytäsuodattimen Ultrasuodatinpatruuna on valmistettu Englannissa jo lähes 200 vuoden kokemuksella ja suodatinlaitteen runko on valmistettu elintarvike muovista. Filtadapt pöytäsuodatinta on saatavana kahtena eri värisenä: Punaisena ja vaalean ruskeana.

Doulton Filtadapt pöytäsuodattimmissa olevalla Doulton Ultracarb suodattimella suodatetaan paljon eri haitta-aineita vedestä. Vedestä suodattuvat haitta-aineet on eritelty tarkasti puolueettoman laboratorion tekemässä vesitestissä. Tämän testin tulokset on tämän sivun alaosassa pdf liitteenä(Doulton_ Ultra_ Vedenpuhdistimien_puhdistustehokkuus.pdf):

Kaivovedestä suodatetaan mm. Bakteereita, viruksia, pieneliöitä, humusta, rautaa, mangaania, raskasmetalleja, rikkivetyä ja irtonaista likaa. Parantaa veden hajua, makua ja väriä.

Järvivedestä suodatetaan mm. bakteereita, viruksia, pieneliöitä, humusta ja raskametalleja. (vedessä ei saa olla sinilevää) Parantaa veden hajua, makua ja väriä.

Hanaveden hajun ja maun parantamiseen. Poistaa vedestä lääkejäämiä, mikromuoveja,  klooria ja putkistosta irtoavaa likaa sekä varmistaa veden laadun bakteerien osalta.

Doulton Ultrasuodatinpatruunan tehokkuutta kuvastaa alla olevan linkin testisuodatus Saimaan vedestä:

Lisätietoja suodatinlaitteista tai pyydä tarjousta alla olevalla yhteydenotto lomakkeella, puhelimitse 050 576 4120 tai sähköpostilla info@jalovesi.fi.


Poistettavat haitta-aineet:

Bakteereita (mm. E. Coli, Salmonella,..) 99,9+ %

Pieneliöitä (mm. Giardia ja cryptosporidium) 99,9+ %

Kloori 99,9+ %

Lääkeainejäämiä (mm. ibuprofeiini 99,9+ %)

Rauta

Mangaani

Rikkivety

Raskasmetalleja

Humus

Mikromuoveja

Vedestä suodattuvat haitta-aineet vielä terkemmin esitettynä Doulton_ Ultra_ Vedenpuhdistimien_puhdistustehokkuus.pdf liitetiedostossa.

 

135,00 €
Osta
Takaisin