AS-44A Vedensuodatin arseenin poistoon

Arseeni vedensuodatin AS-44A.jpg
Tekninen tieto (mm)
Korkeus1300 mm
Leveys260 mm
Syvyys260 mm
Max virtaus25 l/min

Arseenia esiintyy luonnostaan pohjavedessä tietyillä alueilla Suomessa. Kun veden arseeni pitoisuus ylittää 10 mikrogrammaa/litra, niin silloin vesi on juomakelvotonta. Arseenipitoisen juomaveden pitkä-aikainen nauttiminen lisää riskiä sairastua syöpään.

AS-sarjan vedensuodattimet puhdistavat vettä, sekä 3-arvoisesta kuin myös 5-arvoisesta arseenista. Suodatuslaitteen suodattavana massana toimii rautaoksidikäsitelty anionivaihtohartsi.

Suodatusmassan elinikä riippuu veden arseenipitoisuudesta ja veden käytön määrästä.
AS-44A suodatusmassan käyttöikä on noin 12 vuotta normaalissa kotitaloudessa, jos veden arseenipitoisuus on 50 mikrogrammaa/litra.

Miksi valita meidän AS-sarjan Arseeninpoistosuodattimen:

  • Automaattinen vastavirtahuuhtelu estää suodatusmassan kanavoitumisen ja siten säilyttää suodatusmassan hyvän suodatustuloksen.
  • Poistaa vedestä sekä 3- ja 5-arvoista arseenia.

Suodatin asennetaan paineastian jälkeen ja veden tarvitsee kulkea suodatusmassan läpi vain yhden kerran jotta arseeni saadaan suodatettua pois vedestä.

Arseeninpoistoon on saatavilla myös suurempia AS- arseeninpoitolaitteita.

Lisätietoja suodatinlaitteista tai pyydä tarjousta alla olevalla yhteydenotto lomakkeella, puhelimitse 050 576 4120 tai sähköpostilla info@jalovesi.fi.

Kaikkien vastavirtahuuhtellaitteiden mukana Jalovesi toimittaa ohivirtausventtiiliyksikön kellolaitteeseen, 80 cm pitkät asennusletkut, 10” suodatinkotelon ja 10” sedimenttisuodattimen.


Poistettavat haitta-aineet:

Arseeni

1630 €
Osta
Takaisin