JMA-1054A - Vedensuodatin raudan ja mangaanin poistoon

vvLaite2.jpg
Tekninen tieto (mm)
Korkeus1600 mm
Leveys260 mm
Syvyys260 mm
Max virtaus30 l/min

JMA-1054A Soveltuu omakotitalon, paritalon ja loma-asunnon veden suodattamiseen raudasta ja mangaanista ilman pH rajaa.

JMA-1054A Raudan- ja mangaaninpoistolaite neutralisoi suodatettavan veden happoja ja nostaa veden pH:n 7.5:een samalla kun puhdistaa veden raudasta ja mangaanista. Suodattimen puhdistus teho riittää aina 20 mg/l raudan ja mangaanin pitoisuuksiin asti.

Suodatinlaitteen suodatinmassa Rentoxid on katalyyttinen suodatusmassa. Tämä tarkoittaa sitä, että suodatusmassa hapettaa suodatettavan veden raudan ja mangaanin jotka sitten kiinnittyvät suodatusmassaan samalla veden pH kohoaa 7,5:een. Suodatusmassan käyttöikä on 5-10 vuotta. Suodatinlaitteessa on kellolaite joka hoitaa suodatusmassan puhdistamisen automaattisesti. Suodatusmassan virkistys ei vaadi kemikaalilisäystä!

JMA- Raudan- ja mangaaninpoistolaitteita on myös muita kokoja.

Lisätietoja suodatinlaitteista tai pyydä tarjousta alla olevalla yhteydenotto lomakkeella, puhelimitse 050 576 4120 tai sähköpostilla info@jalovesi.fi.

Kaikkien vastavirtahuuhtellaitteiden mukana Jalovesi toimittaa ohivirtausventtiiliyksikön kellolaitteeseen, 80 cm pitkät asennusletkut, 10” suodatinkotelon ja 10” sedimenttisuodattimen.

Veden ORP arvo tulee olla yli 180 mV parhaan suodatustuloksen aikaan saamiseksi. Mikäli veden ORP arvo on alle 180 mV, tulee vesi ilmastaa ennen suodatinlaitetta.


Poistettavat haitta-aineet:

Rauta  max. 15 mg/l

Mangaani  max. 5 mg/l

Vähän rikkivetyä

 

1380 €
Osta
Takaisin