JM-44A - Vedensuodatin raudan ja mangaanin poistoon

vvLaite2.jpg
Tekninen tieto (mm)
Korkeus1300 mm
Leveys260 mm
Syvyys260 mm
Max virtaus25 l/min

JM-44A soveltuu raudan ja mangaanin suodattamiseen omakotitalon, paritalon ja loma-asunnon vesistä.

JM-sarjan raudanpoistolaiteet puhdistavat veden raudasta ja mangaanista. Puhdistus onnistuu aina 20 mg/l raudan ja mangaanin pitoisuuksiin asti.

Suodatusmassana käytetään Rentoxid massaa joka on katalyyttinen suodatusmassa. Tämä tarkoittaa sitä, että suodatusmassa hapettaa suodatettavan veden raudan ja mangaanin jotka sitten kiinnittyvät suodatusmassaan. Maksimaalinen suodatusteho raudalle saavutetaan veden pH:n ollessa yli 7,0 ja mangaanille pH:n ollessa yli 7,5. Suodatusmassan käyttöikä on 5-10 vuotta. Suodatinlaitteessa on kellolaite joka hoitaa suodatusmassan puhdistamisen automaattisesti. Suodatusmassan virkistys ei vaadi kemikaalilisäystä!

Lisätietoja suodatinlaitteista tai pyydä tarjousta alla olevalla yhteydenotto lomakkeella, puhelimitse 050 576 4120 tai sähköpostilla info@jalovesi.fi.

Kaikkien vastavirtahuuhtellaitteiden mukana Jalovesi toimittaa ohivirtausventtiiliyksikön kellolaitteeseen, 80 cm pitkät asennusletkut, 10” suodatinkotelon ja 10” sedimenttisuodattimen.

Veden ORP arvo tulee olla yli 180 mV parhaan suodatustuloksen aikaan saamiseksi. Mikäli veden ORP arvo on alle 180 mV, tulee vesi ilmastaa ennen suodatinlaitetta.


Poistettavat haitta-aineet:

Rauta Max. 15 mg/l

Mangaani Max. 5 mg/l

Vähän rikkivetyä

 

1290 €
Osta
Takaisin